Acties & events

Latin Night

Datum en tijd: 07-03-2020 19:00:00

Na het succes van de eerste editie van Latin Night nodigen wij u graag op 7 maart 2020 van harte uit voor een swingende tweede editie!

 

Op een unieke locatie in Rotterdamse Art Deco stijl met veel Rotterdamse geschiedenis kunt u in een ongedwongen gezellige sfeer een drankje, een hapje, een babbeltje en een dansje op een schitterende dansvloer doen. DJ Pedro (Piet van der Heiden) zorgt voor de gezellige en dansbare Latin muziek. Krijg je het te warm van het dansen of wordt het je te heet onder de voeten dan kan je lekker vertoeven in de tuin van Courzand.

 

Wil jij je schoenen net zo laten shinen en uniek zijn als jezelf? Maak dan je wensen kenbaar bij de stand van Divalicious Musthaves Gezelligheid prioriteit!

 

Wees welkom en beleef mee! Gratis entree en gratis parkeren in de omgeving.

 

Suriharold opent om 19:00 uur met een gratis workshop en vanaf 20:00 uur gaat het feest van start. DJ Pedro Pagano zorgt voor de gezellige en dansbare Latin muziek.


Krijg je het te warm van het dansen of wordt het je te heet onder de voeten dan kan je lekker vertoeven in de tuin van Courzand


 

 


< Terug

Latin Night