RTV Rijnmond - Kluiskraakcursus

RTV Rijnmond - Kluiskraakcursus (Klik voor een vergroting)

Cafe Restaurant Courzand-eigenaar John de Roode zit of liever gezegd zat omhoog met een bij de herverbouw van het karakteristiek Heyplaatpand gevonden kluis.

Goede raad indezewezes bleek ook hier zoals te doen gebruikelijk weer eens zuurduur zeg maar, want ondanks noeste speuracties, bleven de sleutels van het honderden kilo's zware gevaarte, uiteraard spoorloos en dus onvindbaar.

Zelfs met grof hamerend beitelgeweld plus de beproefde meesterkraker Aage Meinesz-thermische lansmethode bezweek de robuuste vooroorlogse kluisdeur niet.

Enigzins bezeten door de inhoudsverpuzzeling en de knagende paranoia van de bezittersklasse besloot Roodhart Pompsolutiestroerganger te rade en grover te werk te gaan bij de ,wat dat laatste betreft, immer oplossingsgerichte Leo van leeuwen van het gelijknamig Recyclingsbedrijf aan de Rotterdamse Doklaan            

Of de nietsontziende korte cursus kluiskraken, afgezien van een total verrampeneerd object, het gewenste resultaat wist te bewerkstelligen, bleef en blijft vooralsnog in de onvergewissingsbesmuiking, zoals blijkt uit de vlog van Jack F Kerklaan....

Bron: RTV Rijnmond