CULINAIR

Diensten van Courzand

Courzand biedt een scala aan mogelijkheden. Wilt u een bedrijfspresentatie organiseren, vergaderen met goede wifi-verbinding of bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie met uitstekende cateringmogelijkheden? Dan bent u bij dit bijzondere café-restaurant aan het goede adres. Door onze flexibiliteit kunnen wij aan de meeste van uw behoeften voldoen.

CULINAIR

Bij een vergadering luncht of dineert u in Café Restaurant Courzand.

Mocht u met een groep in één van onze sfeervolle zalen culinair willen genieten, dan is dit ook mogelijk.

Onze kok hecht veel waarde aan het werken met eerlijke en verse gerechten. Onze kwaliteitsnorm vereist van ons dat wij u geen standaard menu serveren, maar dat wij u geheel op maat een passend menuvoorstel doen, rekening houdend met uw wensen en voorkeuren.

Het definitieve menu bespreken wij met u voorafgaand aan uw lunch of diner.

U kiest voor een aantal gangen met een persoonlijke invulling:

  • Een driegangenlunch per persoon v.a. €27,50
  • Een driegangendiner per persoon v.a. €34,50
  • Een viergangendiner per persoon v.a. €42,50

U geniet met een select gezelschap van een heerlijke lunch of diner met bijpassende wijnen. Het diner kan worden afgesloten met koffie, thee, friandises en digestieven voor liefhebbers.

Tevens bestaat de mogelijkheid om met gezelschappen voor één van onze buffetten te kiezen. Als dessert kunt u kiezen voor een dessertbuffet of dessert in glas.

Eem combinatie van bovenstaande behoort ook tot de mogelijkheden.

ENTHOUSIAST?   

Ons team nodigt u van harte uit in Café Restaurant Courzand en beantwoordt graag en vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze medewerkers voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 010 429 70 90 of laat ons u bellen. U kunt uw gegevens achterlaten op ons contactformulier.

< Terug