VERGADEREN IN CAFÉ RESTAURANT COURZAND; EEN CENTRALE LOCATIE

Diensten van Courzand

Courzand biedt een scala aan mogelijkheden. Wilt u een bedrijfspresentatie organiseren, vergaderen met goede wifi-verbinding of bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie met uitstekende cateringmogelijkheden? Dan bent u bij dit bijzondere café-restaurant aan het goede adres. Door onze flexibiliteit kunnen wij aan de meeste van uw behoeften voldoen.

VERGADEREN IN CAFÉ RESTAURANT COURZAND; EEN CENTRALE LOCATIE

Soms vindt u het zinvol een zakelijk bijeenkomst in een informele omgeving te organiseren. U zoekt hiervoor een vergaderlocatie die bij uw onderneming past. Een locatie met moderne vergaderfaciliteiten, centraal gelegen met goede aansluiting op de snelwegen en voldoende gratis parkeergelegenheid, maar u wilt ook vergaderen in een inspirerende ‘Art-Deco omgeving’. Denkt u in zo’n geval eens aan de mogelijkheden van Café Restaurant Courzand in Heijplaat Rotterdam. Café Restaurant Courzand maakt vergaderen inspirerend en dynamisch in een stijlvolle en authentieke omgeving.

Met 3 multifunctionele ruimtes die allen voorzien zijn van daglicht, gratis WIFI en de meest moderne faciliteiten, biedt Café Restaurant Courzand u volop mogelijkheden. De ruimtes zijn stijlvol ingericht met oog voor comfort en detail. De ambiance creëert een inspirerende omgeving voor zakelijke activiteiten en vormt een prachtig decor voor feestelijkheden.

Klik hier voor een overzicht van de door ons vergaderarrangementen.

ENTHOUSIAST?   

Ons team nodigt u van harte uit in Café Restaurant Courzand en beantwoordt graag en vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze medewerkers voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 010 429 70 90 of laat ons u bellen. U kunt uw gegevens achterlaten op ons contactformulier.

< Terug