BORRELEN IN COURZAND

Zaalverhuur bij Courzand

Met twee zalen van verschillend formaat en een prachtige bar zijn er vele mogelijkheden voor het gebruik van het café restaurant. Of u nou een kleine presentatie of receptie wilt geven, een feest wilt organiseren of een congres of evenement wilt houden,
Café Restaurant Courzand maakt het mogelijk!


BORRELEN IN COURZAND

Café Restaurant Courzand beschikt over diverse sfeervol ingerichte ruimtes welke geschikt zijn om gezellig samen een borrel te organiseren.


Er is zelfs een zonnig (gedeeltelijk overdekt) terras aanwezig. Uiteraard is het café ook een perfecte plek om uw gasten te ontvangen, met afwisselende speciaal bieren is deze plek bij velen geliefd! Om dit alles compleet te maken serveren wij uiteraard diverse borrelhapjes, luxe flammkuche of een mix van onze specialiteiten!

 

ENTHOUSIAST?

Ons team nodigt u van harte uit in Café Restaurant Courzand en beantwoordt graag en vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze medewerkers voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 010 429 70 90 of laat ons u bellen.


Neem contact met ons op

LEUKE ARTIEKELEN
  • Borrelen in Rotterdam

< Terug