FEEST IN COURZAND

Café Restaurant Courzand beschikt over diverse sfeervol ingerichte ruimtes welke geschikt zijn om gezellig samen een borrel te organiseren.

Grote zaal

Onze grote zaal is perfect inzetbaar voor verschillende evenementen.

Kleine zaal

Behoefte aan meer privacy? Denk dan eens aan onze kleine zaal.

Bar

Een gezellige borrel organiseren? Daar is onze bar uitermate geschikt voor!

Heeft u iets te vieren en wilt u een feestzaal huren in Rotterdam? Dan zit u goed bij Café Restaurant Courzand! Wij kunnen u helpen om een mooie invulling te geven aan onder andere uw bruiloft- of jubileumfeest. Onze locatie is geschikt voor verschillende groepen tot +- 350 personen. U kunt bij ons niet alleen een feestzaal huren in Rotterdam; onze zalen zijn ook geschikt voor andere evenementen zoals lezingen en congressen. 

 

FEESTZAAL HUREN IN ROTTERDAM

Bij Café Restaurant Courzand kunt u een sfeervolle feestzaal huren in Rotterdam. Dit karakteristieke pand werd al meer dan 100 jaar geleden gebruikt als feestzaal. Tegenwoordig is de art-deco een populaire locatie voor lunches, diners, bruiloften en andere feesten, waar plaats is voor wel 250 personen. Het café restaurant heeft een ideale ligging en kan volledig worden aangepast aan uw wensen.

Behalve voor een bruiloftsfeest, is de zaal ook geschikt voor een huwelijksceremonie, receptie en/of een heerlijk diner. De catering voor uw festiviteiten kunt u geheel aan ons overlaten.

FEESTZAAL HUREN IN ROTTERDAM LOCATIE

Zoekt u een zaal in de omgeving van de stad? Dan heeft ons café restaurant een ideale ligging. Met het centrum van Rotterdam op 15 minuten met de waterbus of watertaxi, ruime gratis parkeergelegenheid en uitvalswegen vlakbij is deze plek voor al uw gasten goed bereikbaar. Er zijn bovendien genoeg hotels in de omgeving waar u kunt overnachten.

ENTHOUSIAST?

Ons team nodigt u van harte uit in Café Restaurant Courzand en beantwoordt graag en vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze medewerkers voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 010 429 70 90 of laat ons u bellen.

LEUKE ARTIKELEN
  • Zaalverhuur Rotterdam-Zuid
  • Feestzalen Rotterdam en omgeving
  • Café afhuren voor verjaardag Rotterdam
  • Feestzaal te huur Rotterdam
  • Zaal te huur Rotterdam
  • Café afhuren Rotterdam

Intresse naar de mogelijkheden en een prijsopgave?
Neem vrijblijvend contact op

Deze gasten gingen u voor


Johannes van de Velde

Geweldig eten, zeer mooi gebouw. Voor mij is het lang geleden dat eten zo top was.


Google recensie >>

Marleen Appel

Super fijn restaurant. Sfeervol ingericht, authentieke elementen die voor een extra dimensie zorgen. Vriendelijk personeel, heerlijk eten. Zeker de moeite waard om te gaan eten.


Google recensie >>

Mira van der linde

Heerlijke lunch. We hadden tijdens het werk weinig tijd maar nog nooit zo snel op onze wenken bediend! Topmensen in de bediening, gezellig en lekker eten


Google recensie >>