Zalen in Courzand

Op zoek naar een inspirerende ruimte voor een vergadering, presentatie, workshop, demonstratie, kick-off of bruiloft? Gelegen in het hart van de Rotterdamse haven heeft Courzand diverse sfeervolle zalen.

Grote zaal

Onze grote zaal is perfect inzetbaar voor verschillende evenementen.

Kleine zaal

Behoefte aan meer privacy? Denk dan eens aan onze kleine zaal.

Bar

Een gezellige borrel organiseren? Daar is onze bar uitermate geschikt voor!

Met twee zalen van verschillend formaat, een prachtige bar en een zonnig terras zijn er vele mogelijkheden voor het gebruik van het café restaurant. Of u nou een kleine presentatie of receptie wilt geven, een feest wilt organiseren of een congres of evenement wilt houden, Café Restaurant Courzand maakt het mogelijk!

 

BEDRIJFSVERHURINGEN

Of het gaat om een lezing, presentatie, training, workshop, prijsuitreiking, boek- of cd-presentatie, wij kunnen op maat een passend programma verzorgen.

Vele organisatoren van (bedrijfs) evenementen gingen u voor in de keuze om bij Café Restaurant Courzand hun evenement te organiseren. Van grote organisaties zoals Roodhart Group BV, iTanks, Fluor, VAP Ondernemersnetwerk, FPS Famous Pacific Shippingen tot individuele presentaties van een nieuw boek of project. Voor elk evenement (tot +/- 350 bezoekers) heeft Courzand een geschikte zaal en de benodigde kennis en middelen om het tot een succes te maken.

 

Neem contact met ons op

 

GROTE ZAAL

Onze grote zaal is perfect inzetbaar voor verschillende evenementen!

 

KLEINE ZAAL

Behoefte aan meer privacy? Denk dan eens aan onze kleine zaal.

 

BAR

Een gezellige borrel organiseren? Daar is onze bar uitermate geschikt voor!

 

ENTHOUSIAST?

Ons team nodigt u van harte uit in Café Restaurant Courzand en beantwoordt graag en vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze medewerkers voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 010 429 70 90 of laat ons u bellen.

Intresse naar de mogelijkheden en een prijsopgave?
Neem vrijblijvend contact op

Deze gasten gingen u voor


Johannes van de Velde

Geweldig eten, zeer mooi gebouw. Voor mij is het lang geleden dat eten zo top was.


Google recensie >>

Marleen Appel

Super fijn restaurant. Sfeervol ingericht, authentieke elementen die voor een extra dimensie zorgen. Vriendelijk personeel, heerlijk eten. Zeker de moeite waard om te gaan eten.


Google recensie >>

Mira van der linde

Heerlijke lunch. We hadden tijdens het werk weinig tijd maar nog nooit zo snel op onze wenken bediend! Topmensen in de bediening, gezellig en lekker eten


Google recensie >>