TROUWEN IN COURZAND

Op zoek naar een sfeervolle, bijzondere trouwlocatie in Rotterdam? Café Restaurant Courzand is het ideale decor voor een onvergetelijke dag.

Grote zaal

Onze grote zaal is perfect inzetbaar voor verschillende evenementen.

Kleine zaal

Behoefte aan meer privacy? Denk dan eens aan onze kleine zaal.

Bar

Een gezellige borrel organiseren? Daar is onze bar uitermate geschikt voor!

Op zoek naar een sfeervolle, bijzondere trouwlocatie in Rotterdam? Café Restaurant Courzand is het ideale decor voor een onvergetelijke dag. Of het nu gaat om een groots of een intiem feest, Courzand biedt tal van mogelijkheden voor een bijzondere stadsbruiloft. Samen bekijken we graag de mogelijkheden om jullie dag helemaal naar wens te laten verlopen. Bel ons gerust of maak vrijblijvend een afspraak.


Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Café Restaurant Courzand is het ideale decor voor een bijzondere stadsbruiloft. Willen jullie een chique of speelse sfeer? Entree maken via het water? Trouwen in de grandioze grote zaal of liever in onze kleine zaal met eigen bar? Uitgebreid dineren, lunchen of gezellig borrelen? Het kan allemaal. Een stadsbruiloft in een art deco pand met een eigentijds tint: dat is trouwen bij Courzand. Een hele bijzondere trouwlocatie in Rotterdam.

Voor ons staat jullie droom huwelijk centraal. Samen met jullie kijken we graag naar de mogelijkheden om jullie compleet verzorgde bruilofd uniek te maken.

Café Restaurant Courzand beschikt over twee prachtige zalen die zeer geschikt zijn als trouwlocatie. Iedere zaal heeft zijn eigen charme en capaciteit. Het is ook mogelijk om meerdere zalen te huren. Café Restaurant Courzand is de locatie om te trouwen in de gemeente Rotterdam!

 

 

 

ENTHOUSIAST?

Ons team nodigt u van harte uit in Café Restaurant Courzand en beantwoordt graag en vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze medewerkers voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 010 429 70 90 of laat ons u bellen.


LEUKE ARTIKELEN

Intresse naar de mogelijkheden en een prijsopgave?
Neem vrijblijvend contact op

Deze gasten gingen u voor


Johannes van de Velde

Geweldig eten, zeer mooi gebouw. Voor mij is het lang geleden dat eten zo top was.


Google recensie >>

Marleen Appel

Super fijn restaurant. Sfeervol ingericht, authentieke elementen die voor een extra dimensie zorgen. Vriendelijk personeel, heerlijk eten. Zeker de moeite waard om te gaan eten.


Google recensie >>

Mira van der linde

Heerlijke lunch. We hadden tijdens het werk weinig tijd maar nog nooit zo snel op onze wenken bediend! Topmensen in de bediening, gezellig en lekker eten


Google recensie >>